General Jocs Lleure

Setmana 3: Casal emocionar’t

Ja estem al pas d’equador!

Aquesta setmana ens hem convertit en uns grans músics!

Vam començar la setmana amb la presentació d’en Mim i els instruments que ens portava.

I els més petits hem estat molt atents perquè ens van explicar diversos contes musicals. I després tots junts vam fer instruments amb materials reciclats. Per exemple, guitarres, maraques, tambors, entre altres.

Després amb tots els instruments construits, vam fer un Drum circle, fent diferents ritmes i un en conjunt.

El dimarts, uns vam anar a la platja i els més petits vam fer una gran ruixada!

El dimecres vam fer intercanvis amb l’altre casal del poble. El grup de petits vam anar al centre els Alocs, on es troba l’altre casal, i els grans d’Esberla van venir a l’escola Vaixell Burriac.

Allà els petits van poder conèixer algunes de les seves activitats del projecte “Refresquem les llegendes” i nosaltres els vam fer una representació amb el nostre Mim. I a l’escola Vaixell Burriac vam preparar una gimcana pels infants de l’altre casal. Tots ens ho vam passar genial!

El dijous vam sortir tots junts a la plaça Tarradellas, on allà vam preparar diverses activitats i jocs, com per exemple pintar amb esponges un mural seguint diferents ritmes musicals, maquillar la cara, fer danses i cançons d’arreu del món, entre altres.

Després vam dinar tots junts i a la tarda vam veure una pel·lícula, vam realitzar una ruixada, a més també van haver contes, danses i rondalles, i finalment vam muntar les tendes al pati.

Després ja vam anar a sopar i a fer els jocs que hi havia preparats per la nit. Vam anar a dormir tots junts i una mica tard, però va ser una nit diferent i molt divertida, plena de moments i experiències noves per molts dels infants, sobretot els petits.

I finalment avui, on hem anat a la plaça Vicens Casanoves, on hi ha el Agrupament Escolta Intayllú, que ens han ensenyat les seves instal·lacions i funcionament. I hem fet molts jocs!!!

A continuació, clicant a la fotografia, trobareu un àlbum amb imatges d’aquesta setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *