General Jocs Lleure

Setmana 2: Casal emocionar’t

Ja hem superat de manera extraordinària la segona setmana!

Aquesta setmana hem sigut més al casal, i ja hem tingut l’aula assignada per cada grup, on hem pogut guardar les mudes, que ens donaven les famílies, i material per poder realitzar les activitats.

Vam començar amb la benvinguda del Mim per presentar-nos el buit, ple i equilibri, és a dir, l’art amb volum.

Els infants petits vam començar a conèixer a dos artistes importants que són Calder i Chillida, amb aquests referents vam poder fer divertides construccions amb caixes, que primer de tot les vam pintar. I els grans vam fer una construcció gran amb branques i pals de fusta. I a la tarda, ens vam ajuntar tots per realitzar una activitat de cristalització, i vam parlar sobre l’art que ens proposa la natura.

Mentre els grans estàvem a la platja, el dimarts, els petits van estar fent obres d’art amb fang i després es van remullar amb una gran ruixada. A la tarda vam fer una activitat de reflexionar, tant grans com petits, i vam fer dos happenings, un amb canyetes i l’altre amb “trapillo”.

Dimecres vam marxar amb autocar al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners, allà vam esmorzar i després vam passar a fer activitats referents amb la naturalesa i una gimcana en grups intergeneracionals. Seguidament vam dinar i vam tornar cap al casal per fer el Holly festival, que tant estaven esperant els infants.

Aquesta setmana també hem fet activitats d’emocions i de reflexionar sobre elles, a més, hem après a fer obres d’art amb el cos a partir d’activitats com l’acroesport, s’ho han passat genial! I també hem treballat la construcció d’obres efímeres com les bombolles de sabó o el LandArt.

A la fotografia següent es troba enllaçat l’àlbum on hi ha moltes imatges més de tota la setmana!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *