QUI SOM?

CERCLE és una entitat conformada per professionals del lleure i l’educació provinent del món cooperatiu que es constitueix com a Fundació l’any 2002, amb la missió de contribuir al desenvolupament i l’educació integral dels infants. Centrant-nos en el temps no lectiu o de lleure, promovem activitats que donin resposta a les necessitats dels infants del segle XXI, de les seves famílies i de la societat en general, desenvolupant habilitats, valors i actituds per tal de comprendre i respectar el món en què vivim. Ho abordem des d’un enfocament inclusiu, flexible i crític, amb la intenció d’oferir les mateixes oportunitats als infants ajustant-nos al màxim a les seves demandes i requeriments específics. Atès que la Fundació es focalitza en l’àmbit de l’educació en el lleure, la seva activitat es trasllada als tres àmbits següents:

MENJADORS
ESCOLARS

Amb l’objectiu de promoure hàbits d’alimentació equilibrada i saludable i hàbits d’higiene, s’aposta per una cuina de proximitat, tot això emmarcat en un ambient de lleure i oci en el qual, a través d’activitats diverses (com les jornades gastronòmiques) i jocs, es treballen aspectes com són la convivència o la socialització dels infants.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

La Fundació organitza activitats referents a l’àmbit esportiu (judo, futbol, bàsquet, ioga o escacs), a l’àmbit cultural i artístic (anglès, robòtica, jazz, ceràmica, batucada, petit xef, teatre, patinatge o aloha), i també el servei d’acollida i d’acompanyament.

CASALS
DE VACANCES

Els casals esdevenen una oportunitat excepcional per compartir experiències i fer territori, a través d’un munt d’activitats lúdiques que tenen com a finalitat l’adquisició de valors i actituds, com són la iniciativa o la responsabilitat, en un entorn de diversió i aprenentatge.

Finalment, cal destacar que Cercle col·labora amb les entitats i institucions de Vilassar de Mar i també dels municipis propers, per tal de crear xarxa i sinèrgies que afavoreixin el treball comú. En aquest sentit, hem participat en les propostes promogudes des de l’Ajuntament, com per exemple l’elaboració de sucs naturals, vam rebre la formació d’una dietista i vam fer pa amb oli i altres ingredients beneficiosos per la salut, aquest any realitzarem uns bowls per tal de millorar la salut mental a través d’aliments que continguin vitamines i sucres saludables, etc. I tot això respectant de la normativa vigent per al desenvolupament del servei, el conveni d’educació en el lleure i el reglament referent a les assegurances i altres aspectes legals.