Casal estiu 2020

INFORMACIÓ CASAL D’ESTIU: GREEN HEROES

Benvolgudes families,

Finalment, la nostra entitat realitzarà únicament un casal d’estiu degut a la baixa demanda. Per l’espai, seguretat i altres aspectes organitzatius, s’ha decidit que es durà a terme a l’Escola del Mar des de l’1 al 31 de juliol (5 setmanes), juntament amb els infants de l’Escola els Alocs i altres centres.

Per tal de facilitar informació a les families, us lliurem a continuació un enllaç per tal de conèixer diferents aspectes que es tindran en compte al llarg del casal d’estiu.

 

Finalment, comentar que el pròxim dilluns 29 de juny a les 19h a l’Escola del Mar, es realitzarà una reunió per pares i mares per tal d’explicar una mica més detalladament el projecte i repassar l’organització. Per tal d’assistir és necessari l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat.
Qui no pugui assistir, aquesta reunió serà gravada i publicada en directe al nostre compte d’Instagram @cercleilleure i el canal de Youtube de l’entitat Fundació Cercle.
Per tal de mantenir una vía de comunicació ràpida hem creat un canal de Telegram, per tal de poder rebre notícies necessitem que us descarregueu l’aplicació al mòbil i us feu seguidors CLICANT AQUÍ

Protocols de seguretat i higiene realitzats per les autoritats corresponents que es duran a terme durant el casal d’estiu:
OBLIGATORIDeclaració responsable famílies: Aquest és el model base que ha preparat la Direcció General de Joventut de Declaració Responsable que obligatòriament haurà de signar el pare/mare/tutor de l’infant participant al casal d’estiu.
Moltes gràcies i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *