Menjador

Curs 2019-2020

Benvinguts en aquest nou curs escolar!

Aquest any hem cregut convenient fer una sèrie de canvis, tant en el menjador com durant el temps de lleure en el pati.

Tots els canvis els hem fet amb un rerefons pedagògic. Educació Infantil ha començat a servir-se ells sols el primer plat, també agafar-se els coberts i el got per menjar. I pel que fa als cursos de Primària, des de l’any passat, pretenem crear un menjador proper, tant a l’hora de parar taula; servir el primer plat, tenint uns límits; com recollir. Aquest any, hem volgut afegir una nova idea, que els infants de 3r fins a 6è comparteixin la taula. Així, podem treballar hàbits, com per exemple: agafar bé els coberts, seure bé a taula, pelar correctament les fruites, entre altres. També pretenem que serveixi per fer lligams entre diferents grups d’edat, com l’escola que té projectes d’apadrinament lector, entre altres activitats intergeneracionals.

Pel que fa al temps d’esbarjo, hem cregut convenient per Infantil (P4 i P5) crear diferents racons, en els quals, es troben: racó de joc simbòlic, de música, de construccions, taula de llum, entre altres. A més, d’explicar un conte i els infants representar-lo en forma d’actuació teatral.

I pels infants de Primària, hem preparat un torneig de diferents esports, per tal de motivar als nens i nenes a fer activitats esportives i programades a l’hora del pati. A més a més, un cop al mes, el divendres, hi haurà una gimcana o un gran joc. A part d’aquestes activitats més dirigides, també hi ha espais de joc lliure, ja que també el considerem oportú pel desenvolupament integral dels alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *